Menu – Main course

  • Duck, onion caramel, broccoli cream, beet citrus gel

    650

  • Stuffed cabbage rolls with scallop, goat cheese mousse

    650

  • Lamb shoulder, pepper lecho, herb puree, zhu sauce

    890

  • Piglet, pear, spicy carrot, cherry sauce

    890

  • Murmansk cod, zucchini and spinach risotto, poached egg, truffle mousse

    700

  • Sturgeon baked in salt, potato gnocchi, kombu sauce

    1150

  • King crab leg, verch sauce

    2390

  • Утка, утиный жу, крем брокколи, свекольно-цитрусовый гель
  • Голубцы с морским гребешком, мусс из козьего сыра
  • Лопатка ягненка, лечо из перцев, пюре из трав, соус жу
  • Поросенок, груша, пряная морковь, соус из вишни
  • Мурманская треска, ризотто из цуккини и шпината, яйцо пашот,  трюфельный соус
  • Осетр запеченный в соли, картофельные ньокки, соус комбу
  • Нога королевского краба, соус верч
  • Утка, утиный жу, крем брокколи, свекольно-цитрусовый гель

  • Голубцы с морским гребешком, мусс из козьего сыра

  • Лопатка ягненка, лечо из перцев, пюре из трав, соус жу

  • Поросенок, груша, пряная морковь, соус из вишни

  • Мурманская треска, ризотто из цуккини и шпината, яйцо пашот,  трюфельный соус

  • Осетр запеченный в соли, картофельные ньокки, соус комбу

  • Нога королевского краба, соус верч

  • Duck, onion caramel, broccoli cream, beet citrus gel

    650

  • Stuffed cabbage rolls with scallop, goat cheese mousse

    650

  • Lamb shoulder, pepper lecho, herb puree, zhu sauce

    890

  • Piglet, pear, spicy carrot, cherry sauce

    890

  • Murmansk cod, zucchini and spinach risotto, poached egg, truffle mousse

    700

  • Sturgeon baked in salt, potato gnocchi, kombu sauce

    1150

  • King crab leg, verch sauce

    2390