Menu – Main course

  • Smoked catfish, zucchini, bisque

    850

  • Meatballs from beef cheeks, stewed plum

    950

  • Ravioli with foie gras, smoked duck, citrus sauce

    1000

  • Venison, beetroot cream, blackcurrant sauce, crispy oyster mushroom

    1100

  • Sturgeon baked in salt, potato gnocchi, kombu sauce

    1250

  • King crab leg, verch sauce

    2500

  • Копчёный сом, цукини, биск
  • Митболы из говяжьих щек, томленая слива
  • Равиоли с фуа-гра и копченой уткой, цитрусовый соус
  • Оленина, крем из свеклы, соус из черной смородины, хрустящая вешенка
  • Осетр запеченный в соли, картофельные ньокки, соус комбу
  • Нога королевского краба, соус верч
  • Копчёный сом, цукини, биск

  • Митболы из говяжьих щек, томленая слива

  • Равиоли с фуа-гра и копченой уткой, цитрусовый соус

  • Оленина, крем из свеклы, соус из черной смородины, хрустящая вешенка

  • Осетр запеченный в соли, картофельные ньокки, соус комбу

  • Нога королевского краба, соус верч

  • Smoked catfish, zucchini, bisque

    850

  • Meatballs from beef cheeks, stewed plum

    950

  • Ravioli with foie gras, smoked duck, citrus sauce

    1000

  • Venison, beetroot cream, blackcurrant sauce, crispy oyster mushroom

    1100

  • Sturgeon baked in salt, potato gnocchi, kombu sauce

    1250

  • King crab leg, verch sauce

    2500