Menu – Cold starters

  • Assorted Greek olives

    350

  • Mix of green leaves and herbs, fresh vegetables, truffle dressing

    350

  • Oyster, jalapeno, tomato, pink salmon caviar

    500

  • Fin de Claire oyster, sturgeon caviar, chives

    690

  • Turkey and rabbit liver pate, brioche, stewed onions

    450

  • Ripe tomatoes, shallots, tomato water, basil

    500

  • Beef tartare, red caviar, forest mushroom mousse

    650

  • Fresh scallops, lemon marmalade, relish, grapes

    650

  • Avocado tartare, sturgeon caviar

    990

  • Ассорти греческих оливок
  • Микс зелени и трав, сезонные овощи, ревень, яблоко
  • Устрица, халапеньо, томат, икра горбуши
  • Устрица Фин де Клер, черная икра, шнитт
  • Пате из печени индейки и кролика, бриошь, томленый лук, ягоды
  • Спелые томаты, лук шалот, томатная вода, базилик, горчичное масло
  • Тартар из говядины, красная икра, мусс баклажан мисо
  • Свежие гребешки, лимонный мармелад, релиш, ягоды, горошек
  • Тартар из авокадо, черная икра
  • Ассорти греческих оливок

  • Микс зелени и трав, сезонные овощи, ревень, яблоко

  • Устрица, халапеньо, томат, икра горбуши

  • Устрица Фин де Клер, черная икра, шнитт

  • Пате из печени индейки и кролика, бриошь, томленый лук, ягоды

  • Спелые томаты, лук шалот, томатная вода, базилик, горчичное масло

  • Тартар из говядины, красная икра, мусс баклажан мисо

  • Свежие гребешки, лимонный мармелад, релиш, ягоды, горошек

  • Тартар из авокадо, черная икра

  • Assorted Greek olives

    350

  • Mix of green leaves and herbs, fresh vegetables, truffle dressing

    350

  • Oyster, jalapeno, tomato, pink salmon caviar

    500

  • Fin de Claire oyster, sturgeon caviar, chives

    690

  • Turkey and rabbit liver pate, brioche, stewed onions

    450

  • Ripe tomatoes, shallots, tomato water, basil

    500

  • Beef tartare, red caviar, forest mushroom mousse

    650

  • Fresh scallops, lemon marmalade, relish, grapes

    650

  • Avocado tartare, sturgeon caviar

    990